Fodbold nyheder

Capellas:
Fremtiden for dansk fodbold er lys

Af Anders Bjørn

Den danske U21-landstræner er positiv men ikke decideret overrasket over de danske drenges præstationer, fordi Danmark ifølge Capellas har en rigtig god generation af spillere lige nu.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det danske U21-landshold gjorde rent bord i gruppespillet under EM, hvor de onsdag aften rundede en fornem landsholdssamling af med en 3-0-sejr over Rusland. Dermed har de unge danske spillere ikke lukket et mål ind under EM, hvor modstanderne har heddet Frankrig, Island og Rusland.

U21-landsholdets spanske træner Albert Capellas er særdeles fornøjet over sit holds præstationer, men han er ikke overrasket. Han udtaler således:

- Jeg har sagt lige siden vi startede kvalifikationen, at vi stod med en rigtig god generation af danske spillere. De gjorde det klart allerede i kvalifikationen, og nu fortsætter de bare med at vise, hvor gode de egentligt er.

- Vi var bevidste om kvaliteten, fordi vi arbejder tæt sammen med dem, og jeg er klar over, hvor gode de er på hver deres klubhold, men også som en enhed, når vi er samlet. De vil så gerne have succes, og for mig er det ingen overraskelse. Jeg håber, at vi kan fortsætte, fortæller træneren på pressemødet efter kampen.

U21-EM er ovre for denne gang, da det bliver spillet i flere etaper. Men om et par måneder møder de suveræne danske spillere et andet stærkt mandskab, når de står overfor Tyskland i kvartfinalerne.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik