ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Lazios præsident får 7 måneders karantæne

Af Daniel Jensen

Brud på coronaprotokollen koster dyrt for flere personer i Lazio.

Article image
Ritzau-Scanpix

Coronapandemien har gjort, at fodbolden har været nødt til at omstille sig. Derfor har fodboldforbund verden overfor indført diverse regler og foranstaltninger, der skal sørge for at fodbolden fortsat kan køre og ikke bliver lukket ned i en periode som sidste år.

De regler, det italienske fodboldforbund, FIGC, har opsat i forhold til afviklingen af kampe i Serie A, har Lazio brudt, og det koster nu klubben fra Rom dyrt. Klubbens præsident, Claudio Lotito, har fået en karantæne på hele syv måneder, imens to af klubbens læger begge har fået karantæne i et helt år. Udover det, så er Lazio også blevet idømt en bøde 1,1 millioner kroner.

Straffen er mindre, end man havde håbet fra officiel side - her gik man efter karantæner på henholdsvis 13 og 16 måneder, samt en bøde på 1,5 millioner kroner.

Bruddet på reglerne skal vi tilbage til oktober og november sidste år for at finde. Inden Lazios kampe i Champions League mod Club Brugge og Zenit Skt. Petersborg og deres kamp mod Torino i Serie A, har klubben holdt positive coronatest skjult for de lokale sundhedsmyndigheder.

Der skulle være tale om, at både Ciro Immobile, Thomas Strakoshe og Lucas Leiva alle blev testet positive uden at i isolation. De fortsatte med at træne og spille kampe sammen med resten af truppen.

Mere om Lazio

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag C. Immobile 1
Flag R. Guerreiro 1
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag R. Malinovskiy 1
Flag K. Laimer 1
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag L. Spinazzola 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik