Fodbold nyheder

Avis:
Hamsik får beskeden løn i Göteborg

Af Oscar A. Olesen

I går var Marek Hamsik ifølge flere medier til sit obligatoriske lægetjek hos IFK Göteborg. I dag beretter det svenske medie Sportbladet om, hvad den slovakiske stjernespiller kommer til at tjene i klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

Fra kæmpe stjerne i italienske Napoli med 121 mål i støvlerne til millionskiftet i Kina, blev for et par år siden en realitet for Marek Hamsik med den karakteristiske hanekam. Dog er tilværelsen i de kinesiske omgivelser ikke længere en aktuel begivenhed. I går bestod Hamsik nemlig det obligatoriske lægetjek i klubben IFK Göteborg, og millionerne er naturligvis derfor ikke længere en tilgængelig månedsløn for slovakken. Det melder det svenske medie Sportbladet, og skriver i samme ombæring, at manden med 520 kampe for napolitanerne kommer til at tjene 100.000 svenske kroner om måneden – cirka 73.000 danske kroner.

Da Hamsik ankom til Sverige søndag aften, fik han en varm modtagelse, da en flok meget begejstrede IFK Göteborg-fans ventede ham i stor spænding. Dog er det ikke sikkert, at klubbens tilhængere får den slovakiske superstjerne at se i ret mange kampe for klubben. Allsvenskan begynder først i april-måned, og det forventes at kontrakten ikke forløber længere end frem til sommer. Dermed kan Hamsiks ophold i Göteborg-trøjen blive en kort fornøjelse.

Ifølge Tipsbladet skriver Sportbladet også, at Djurgården havde muligheden for at signe Hamsik, men at det ikke var noget, som de i klubben ønskede. Derfor faldt skiftet på IFK Göteborg.

Mere om Marek Hamšík

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik