Fodbold nyheder

Rasende over målmandsskifte i FCM: Det bobler inde i mig

Af Jonathan Kjær Troelsen

Det er noget af et målmandsdrama, der foregår i FC Midtjylland i øjeblikket.
Ritzau Scanpix
Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix
I transfervinduet i januar hentede FC Midtjylland til manges overraskelse Jonas Lössl i Everton. Til trods for allerede at råde over landsholdsbobleren Jesper Hansen, blev Lössl altså hentet til klubben, og dermed blev der lagt op til en stor målmandsduel. Ikke mindst med tanke på sommerens EM-slutrunde, hvor der formentlig kun er plads til den ene af de to FCM-målmænd.


I forårets første kampe har Jesper Hansen vogtet buret, men det var anderledes søndag, da FC Midtjylland tog imod AGF. Her var Lössl valgt, og det faldt ikke i god jord hos den vragede Jesper Hansen.

- Det bobler inde i mig. Jeg er pisseskuffet. Jeg er uforstående og uenig i beslutningen. Det ved Priske også godt. Det er utroligt skuffende, at der kommer sådan en udskiftning bare ud af det blå, siger Jesper Hansen til B.T.

Den 36-årige Hansen er godt klar over, at det kræver Superliga-kampe, hvis der skal bookes en EM-billet. Derfor gør fravalget ekstra ondt.

- Også i forhold til min store drøm om at komme med til EM. Lige nu føler jeg, at det hele er revet væk under mig, derfor er jeg også sur, ked af det, rasende. Alle de ord, jeg har nævnt nu, lyder det ærligt fra målmanden.

FC Midtjylland-træner Brian Priske vil ikke svare på, om målmandsskiftet søndag eftermiddag er noget, som også vil være gældende de kommende kampe.


- Jeg har ikke nogen kommentarer til, hvornår vi gør hvad. For mig handler det om at kigge på hver eneste kamp og forberede os, som vi plejer at gøre, og der er ikke nogen, der i min tid er blevet lovet noget. Hverken det ene eller det andet, siger træneren.

Udover de to FC Midtjylland-keepere er Kasper Schmeichel, Frederik Rønnow og Oliver Christensen blandt de danske målmænd, som skal kæmpe om de tre målmandsbilletter til sommerens EM.
Mere om FC Midtjylland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik