Atlético Madrid - Real Madrid

Spanien: La Liga
Atlético Madrid L. Suárez (15)
Estadio Wanda MetropolitanoFuld tid1-1
Real Madrid K. Benzema (88)
LineupReferat

Sen Benzema-scoring sikrer Real Madrid point i derby

Af Magnus Kisbye

Det så længe ud til, at topholdet Atletico Madrid skulle tage sig af alle tre point.

Ritzau Scanpix
Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Der var lagt i kakkelovnen til et brag af en kamp, da lokalrivalerne Atletico Madrid og Real Madrid krydsede klinger på førstnævntes hjemmebane, Wanda Metropolitano, søndag aften. Opgøret var blevet tillagt en afgørende betydning for sæsonens udfald, da hjemmeholdet med en sejr for alvor ville kunne lægge afstand til de evige udfordrere Real Madrid og Barcelona. Inden kampen lå hjemmeholdet på 1.-pladsen med 58 point, mens gæsterne indtog 3.-pladsen med 53 point.

Atletico Madrid lagde fra kampens start et tungt tryk mod gæsterne og sad også på det meste af spillet. Det udmøntede sig i en scoring i det 15. minut, da Marcos Llorente sendte Luis Suarez i dybden. Fra højre side af feltet sendte uruguayaneren med en smart yderside bolden ind bag Thibaut Courtois i Real Madrid-målet.

Efter føringsmålet kom gæsterne mere ind i kampen, og ’Los Blancos’ fik på bare syv minutter sat spydspidsen Karim Benzema op til tre store chancer. Præcisionen svigtede dog for franskmanden i alle situationerne. Der blev ikke scoret yderligere i første halvleg, og Atletico Madrid kunne dermed gå til pause med en 1-0-føring.

Efter pausen pressede Atletico Madrid på for yderligere en scoring, og både Yannick Carrasco og målscoreren Luis Suarez kom frem til chancer. Denne gang kunne de dog ikke passere den belgiske målmand, der i begge situationer diskede op med nogle flotte redninger.

Midtvejs i anden halvleg skiftede kampbilledet, og nu var det gæsternes tur til at komme frem til chancer. Ligesom Courtois storspillede Jan Oblak også i Atletico Madrid-målet og fastholdt hjemmeholdet på sejrskurs efter nogle fremragende redninger.

I det 88. minut fik Karim Benzema dog rådet bod på sine afbrændere tidligere i kampen. Bolden endte lidt tilfældigt hos Casemiro i Atletico Madrids felt, hvorefter han spillede den franske angriber helt fri. Benzema kunne let score til udligningen 1-1, hvilket også var kampens resultat.


Pointdeleren rykker ikke på stillingen. Dermed er Atletico Madrid stadig på førstepladsen med 59 point, mens Real Madrid fastholder 3.-pladsen med 54 point. Imellem de to hovedstadsklubber befinder FC Barcelona sig med 56 point. Atletico Madrid har spillet én kamp færre end de to øvrige mandskaber.

Atlético Madrid
(4-1-4-1)
13Jan Oblak
23Kieran Trippier
15Stefan Savić
18Felipe
22Mario Hermoso
6Koke (C)
10Ángel Correa ↩82
14Marcos Llorente
11Thomas Lemar ↩57
21Yannick Carrasco ↩64
9Luis Suárez
Bænk
1Ivo Grbić
7João Félix ↪64
19Moussa Dembélé
12Renan Lodi
24Šime Vrsaljko
4Geoffrey Kondogbia ↪82
5Lucas Torreira
8Saúl ↪57
20Vitolo
Real Madrid
(4-3-3)
1Thibaut Courtois
17Lucas Vázquez
5Raphaël Varane
6Nacho
23Ferland Mendy
10Luka Modrić
14Casemiro
8Toni Kroos
25Rodrygo ↩60
9Karim Benzema (C)
11Marco Asensio ↩60
Bænk
13Andriy Lunin
26Diego Altube
20Vinícius Júnior ↪60
34Hugo Duro
3Éder Militão
12Marcelo
19Álvaro Odriozola
15Federico Valverde ↪60
22Isco

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik