Fodbold nyheder

Chelsea pynser på forlængelse med AC

Af Niels Nedergaard

Ifølge mediet The Telegraph vil Chelsea forlænge aftalen med danske Andreas Christensen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Andreas Christensen har igen fået gang i sejlene, hvad angår spilletid i engelske Chelsea. Under den nye manager, Thomas Tuchel, har danskeren nemlig tilkæmpet sig en fast start i holdets startopstilling i fraværet af Thiago Silva, der er ude med en skade.

Og faktisk har den danske landsholdsspiller gjort det så godt under Thomas Tuchel, at klubben nu vil forlænge danskerens aftale. Det skriver mediet The Telegraph.

Andreas Christensens nuværende aftale med Chelsea løber frem til sommeren 2022, men The Telegraph mener altså at vide, at den engelske storklub er så tilfredse med den 24-årige dansker, at de nu vil forlænge aftalen yderligere.

The Telegraph skriver blandt andet, at Chelsea er indstillet på at starte forhandlinger om en forlængelse af kontrakten i den nære fremtid.

Det var ellers ikke meget spilletid, som Andreas Christensen fik for Chelsea, da Frank Lampard var ved roret i London-klubben, men situationen ændrede sig i den positive retning for danskeren, da tyske Thomas Tuchel blev ansat i klubben.

En skade til holdets normale styrmand i forsvaret, Thiago Silva, gjorde nemlig, at kampen om pladserne i midterforsvaret pludselig indsnævrede sig, og her har Andreas Christensen slået til, hvorfor han nu har tilkæmpet sig en mere eller mindre fast plads i startopstillingen for Chelsea.

Indtil videre er det blevet til 15 kampe i Premier League i denne sæson for Andreas Christensen. Mandag kan danskeren endnu engang komme i aktion for Chelsea, når holdet møder Everton på hjemmebane.

Mere om Andreas Christensen

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik