Fodbold nyheder

Real Madrid-stjernes skade forværret

Af Henrik Varbøl Andersen

11 kampe er alt, hvad belgieren har opnået i denne sæson, som har været særdeles skadesplaget for ham.

Ritzau Scanpix
Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Den belgiske stjernespiller Eden Hazard har ikke haft en ønskesæson i Real Madrid. Han har efterhånden været mere skadet end godt er, og den nuværende muskelskade er ifølge Marca blevet værre. Det har efterladt Hazard særdeles frustreret over situationen.

Han havde nemlig sat næsen op efter, at han kunne blive skaden kvit inden returmødet med Atalanta i Champions League, men nu lyder bulletinerne på, at han først er tilbage midt i marts. Skaderne er nok også den direkte årsag til, at belgieren ikke rigtigt på noget tidspunkt har fundet storformen i Madrid.

Hazard ankom i 2019 fra Chelsea, og var det store stjernekøb som Kongeklubben præsenterede forud for den sæson. Skader ødelagde dog den første sæson for belgieren, som kun nåede 16 kampe og et mål i debut-sæson i La Liga. I denne er det blot blevet til otte kampe og to mål.

Han har efterhånden rundet de tredive år, og er formentlig langtfra blevet den succes, Zinedine Zidane havde håbet på. Nu må Hazard altså vente endnu længere på at kunne indfri fansene og Zidanes forventninger igen.

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik