Fodbold nyheder

Tuchel:
Kanté løber for to spillere

Af Mathias Guldberg


Chelsea-manager Thomas Tuchel er meget glad for at have N'Golo Kanté i sin trup, hvis fysiske indsats i kampene imponerer

Article image
Ritzau-ScanpixIfølge Goal er Chelsea-manager Thomas Tuchel meget imponeret over N’Golo Kantés fysiske formåen og løbepensum, der senest blev demonstreret i sejren over Liverpool i går aftes.

- Det var klart fra første sekund i træning, hvad den her fyr er i stand til, udtalte Thomas Tuchel inden Chelseas kamp mod Everton på udebane på mandag.

Kanté skulle løbe så meget under kampene, at man ud fra statistikkerne efter kampene skulle tro, at der er tale om ikke én men to spillere, forklarede Thomas Tuchel:

- Du ser hans intensitet i de fysiske rapporter efter kampene og tror, at de må have gjaldt for to spillere. Han er utrolig i forhold til, hvad han byder ind med af intensitet, bolderobringer og hans hengivelse til gruppen er fantastisk, på det højeste niveau.


Chelseas nye manager, der er ubesejret i 10 kampe, er også glad for Kantés partnerskab med Jorginho og Kovacic på midtbanen:

- Jeg er meget glad for at have ham, Jorginho og Kova (Mateo Kovacic) på den defensive midtbane. Det er lige præcis det her niveau, vi har brug for for at vinde kampe. Så jeg er meget glad for dem alle sammen.

Mere om N'Golo Kanté

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik