Fodbold nyheder

Rakitic driller Messi:
Du vinder aldrig den turnering, jeg vandt

Af Anders Bjørn

Sevillas Ivan Rakitic har ifølge ham selv drillet sin tidligere holdkammerat Lionel Messi med, at den argentinske troldmand aldrig kommer til at vinde Europa League.

Article image
Ritzau-Scanpix

Barcelona ekspederede i går Sevilla ud af Copa del Rey efter en flot sammenlagt sejr på 3-2 over to kampe. Den catalanske storklub formåede at slå Sevilla ud af dette års Copa del Rey til trods for at være bagud 2-0 efter første opgør. Efter kampen stillede den tidligere Barcelona-spiller og nuværende Sevilla-spiller Ivan Rakitic op til et interview med La Liga TV. Her udtalte kroaten følgende:

- Jeg talte med Messi en dag. Her fortalte jeg ham, at han havde vundet alt, og at han havde scoret et hav af mål. Men samtidig sagde jeg til ham, at han aldrig kommer til at vinde den turnering, som jeg har vundet, nemlig Europa League.

Det var naturligvis i et spøgefuldt moment, at Rakitic udtalte følgende. Det viser, at den kroatiske midtbanegeneral er fuld af beundring for sin tidligere holdkammerat. Men han kunne altså ikke dy sig for at drille Barcelonas helt store stjerne. Ivan Rakitic vandt Europa League med Sevilla i sin første periode i klubben tilbage i 13/14-sæsonen, hvor kroaten spillede en vigtig rolle for Sevilla. Herefter spillede Rakitic seks sæsoner hos Barcelona, og vendte tilbage til Sevilla i 2020.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik