Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Sådan gør du dig klar til EM i fodbold denne sommer

Er du klar?
Der er ingen tvivl om, at 2020 skulle have været et spændende sportsår med både OL og EM i fodbold på tapetet. Desværre fik en verdensomspændende covid-19 pandemi sat en stopper for det, og stort set alle sportsbegivenheder blev aflyst sidste år og flyttet til i år. Nu skriver kalenderen snart marts 2021, og det betyder, at vi så småt kan begynde at ane sommeren ude i horisonten. Sommeren 2021 bliver tæt pakket med masser af sport, og heriblandt altså EM i fodbold.

Der er nu kun små fire måneder til, at EM i fodbold skal afvikles, og der er lagt op til en dansk folkefest, idet nogle af kampene i slutrunden skal spilles i Parken i København. Som noget nyt skal EM nemlig afvikles i 12 forskellige byer i 12 forskellige lande, og her er Danmark altså valgt til at være ét af de lande. Hvis du som os glæder dig som et lille barn til, at EM skal begynde, er det naturligvis slet ikke for tidligt at begynde forberedelserne allerede nu. I artiklen herunder giver vi dig inspiration til, hvordan du så småt kan begynde at gøre dig klar til sommerens EM i fodbold.


Hav styr på dine odds
Hvis du er sportsinteresseret og gerne vil have lidt ekstra spænding til sommerens EM-kampe, så kan du med fordel begynde at få styr på dine EM 2021 odds. Der skal spilles mere end 50 kampe, så der hersker vist ingen tvivl om, at der bliver nok odds at spille på. Spørgsmålet er bare, hvilke odds er de bedste at spille på? Allerede nu kan du begynde at holde øje med nogle af de hold og spillere, som du ser mest frem til at følge, for på den måde er du fuldstændig opdateret, når turneringen begynder, og så har du de bedste forudsætninger for at få succes med dine odds.


Køb merchandise
Når nu der er flere EM-kampe, som skal spilles i Danmark, så er der ingen undskyldning for ikke at gå all in på de rød-hvide farver. Når Danmark deltager i en fodboldslutrunde, bliver der hurtigt skabt en særlig nationalfølelse her i landet, hvor vi stimler sammen for at heppe på de danske fodbolddrenge. Denne særlige nationalfølelse understøttes i høj grad af de rød-hvide farver, som mange fans iklæder sig i form af en masse merchandise. Hvis du gerne vil være helt klar, når EM starter, så kan vi anbefale dig at begynde at kigge efter diverse merchandise, som eksempelvis en landsholdstrøje eller en klaphat.


Sæt kryds i kalenderen
Hvis du gerne vil være sikker på ikke at gå glip af nogle af Danmarks kampe ved EM, så anbefaler vi, at du sætter store krydser i kalenderen de datoer, hvor Danmark skal spille. På den måde kan du være godt forberedt til de kampe, og så kan du undgå at lægge andre planer lige netop de dage.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER