Fodbold nyheder

Italienske giganter ønsker at kapre talentfuld dansker

Af Oscar A. Olesen

Efter lidt mere end en halv sæson i Sampdoria er danske Mikkel Damsgaard allerede rygtet til større klubber.

Article image
Ritzau-Scanpix

To mål og fire assists i 23 kampe er det blevet til i løbet af Mikkel Damsgaards første halvsæson hos den italienske Serie A-klub Sampdoria. Den 20-årige dansker er på kort tid blevet en såkaldt fanfavorit, og i øjeblikket bliver den tidligere FC Nordsjælland-spiller sågar rygtet til endnu større klubber, end hvor han befinder sig nu. Både Juventus og Inter skulle have henvendt sig til Sampdoria for at høre til Damsgaards situation, og da han selv bliver spurgt ind til dette, og om han bliver i Genova-klubben i et interview med Il Secolo XIX, tøver danskeren dog ikke med at holde benene solidt plantet i jorden.

- Helt sikkert. Hvorfor ikke? Det er dog klart, at man aldrig kan vide sig sikker i fodbold, da det hele kommer an på, hvordan man præsterer. Både på godt og ondt, siger Mikkel Damsgaard ifølge Tipsbladet, og udtaler fortsat til den italienske avis, at han ikke forstår, at fansene så hurtigt er blevet vilde med ham.

- Jeg har ikke selv set det, men hvis det er rigtigt, så er jeg meget stolt. Men jeg har kun scoret to mål, så jeg forstår ikke, at jeg skulle have fortjent det, slutter Damsgaard.

Sampdoria befinder sig i skrivende stund på en tiende plads i Serie A. Damsgaards kontrakt med klubben gælder frem til 2024.

Mere om Mikkel Damsgaard

Mere om Sampdoria

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik