Fodbold nyheder

United har fået markant færre straffespark efter Klopps udtalelse

Af Rasmus Padkjær

I starten af året kom Jürgen Klopp med en udtalelse om, at Manchester United får mange straffespark, og lige siden har de næsten ikke fået nogle.

Article image
Ritzau-Scanpix

Liverpool-manageren Jürgen Klopp var i starten af det nye år ude med riven efter Manchester United. Her hævdede den tyske manager, at Manchester United fik tildelt mange straffespark, og det gjorde de også. Efter et 0-1-nederlag til Southampton den 4. januar følte Klopp, at Liverpool blev snydt for et eller to straffespark, og det fik ham til at udtale følgende efter kampen:

- Manchester United har på to år fået flere straffespark end mig i mine fem og et halvt år som manager for Liverpool. Men vi har ingen undskyldninger her til aften, vi var ikke gode nok, sagde klopp til Daily Star.

Sidenhen er Jürgen Klopp blevet beskyldt for at påvirke dommerne i Premier League, hvilket han selv har afvist. Efter Manchester United spillede 0-0 mod Chelsea søndag, var Ole Gunnar Solskjær så ude og brokke sig over et manglende straffespark. Han mente nemlig, at de var blevet snydt for et straffespark, og gav også udtryk for, at andre klubber havde været med til at påvirke dommernes kendelser. Vil du i øvrigt gerne spille på Manchester Uniteds kampe kan du gøre det hos Mr Green odds.

Det har fået United-fanside Stretford Paddock til at se på statistikkerne før og efter Klopps udtalelse i starten af året. Før hans udtalelse var Manchester United blevet tildelt 11 straffespark i 25 kampe, hvilket svarer til et straffespark hvert 204 minut. Efter hans udtalelse er Manchester United kun blevet tildelt to straffespark i 16 kampe, hvilket svarer til et straffespark hvert 720 minut. Efter Jürgen Klopps udtalelse går der altså gennemsnitligt 516 minutter længere mellem hvert straffespark tildelt til Manchester United, hvilket alligevel er en tydelig forskel.

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik