Fodbold nyheder

Medie:
Liverpool-profil har givet Inter håndtryk på skifte

Af Rasmus Padkjær

Sport Mediaset erfarer, at Inter har et håndtryk på at Georginio Wijnaldum skifter til Milano-klubben til sommer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Georginio Wijnaldums kontrakt udløber med Liverpool efter denne sæson, hvorfor spilleren kan skifte kvit og frit til en anden klub. Der har tidligere været meldinger om, at Ronald Koeman ønsker at hente landsmanden til den spanske storklub FC Barcelona. Men ifølge Sport Mediaset-journalisten Sandro Sabatini er det dog Inter, som et håndtryk på hollænderens underskrift til sommer.

- Min information er, at Inter allerede har trykket Wijnaldums hånd, og at det skete engang sidste år. De har besluttet sig for, at han skifter på en fri transfer til sommer, fortæller han.

En aftale er dog ikke bindende, før den er på skrift, så der er intet, der er officielt endnu. Den hollandske landsholdsspiller kan også stadig nå, at underskrive en ny kontrakt med Liverpool, hvorfor spillerens fremtid stadig er uvis. Wijnaldum startede sin professionelle karriere i Feyenoord, hvorefter han skiftede til PSV Eindhoven. i 2015 hentede Newcastle United ham til England, og her spillede han i et år, inden han kom til Liverpool i 2016. Liverpool og Wijnaldum ligger i skrivende stund på sjettepladsen i Premier League, og møder Chelsea på torsdag i en vigtig kamp om top-4.

Mere om Georginio Wijnaldum

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik