Fodbold nyheder

Italiensk ekspert:
Tottenham bør ansætte tidligere Chelsea-træner

Af Anders Bjørn

Ifølge den tidligere italienske landsholdsspiller Salvatore Bagni bør Tottenham udskifte Jose Mourinho med den tidligere Juventus- og Chelsea-træner Maurizio Sarri.

Article image
Ritzau-Scanpix

Grundet en længere periode med svigtende resultater er der i de senere uger blevet spekuleret i, at Tottenham kunne være interesseret i at skifte ud på trænerposten. Der har været rygter om Julian Nagelsman og Brendan Rodgers, men nu smider den tidligere italienske landsholdsspiller Salvatore Bagni et nyt navn i puljen. Han mener således, at Spurs bør ansætte den ledige Maurizio Sarri.

Sarri, som blev fyret i Juventus efter sidste sæson, har været ledig på trænermarkedet siden sit exit i Torino. Den tidligere Chelsea-træner har ifølge Sky Sports takket nej til at erstatte Andre Villas-Boas i Marseille, så han er dermed fortsat på udkig efter sin næste klub.

Der har ikke været nogle officielle links mellem Tottenham og Maurizio Sarri, men ifølge Salvatore Bagni ville det være et godt match. Han nævner også et andet London-hold i form af Arsenal i forhold til Sarris næste destination. Sarri kender livet i London, så det er ikke utænkeligt, at en genforening med den engelske hovedstad ligger i kortene.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik