Europa: Europa League
FT
0 - 2
(0 - 0)
Leicester
Slavia Prag
L. Provod (49), A. Sima (79)
Victor Nyrup

Engelsk landsholdsprofil skadet inden europæisk kamp

Leicesters James Maddison er blevet skadet, og han vil ikke være til rådighed i Europa League-kampen mod Slavia Prag.
Det var et skuffende resultat for Leicester, da de i den første af to kampe i ottendedelsfinalerne i Europa League spillede 0-0 mod upåagtede Slavia Prag på tjekkernes hjemmebane, efter at Brendan Rodgers´ mandskab var gået ind til opgøret som storfavoritter. Den skuffelse skal ”The Foxes” forsøge at vende til jubel, når de mødes på King Power Stadium i returopgøret.

Det ser dog ud til at være blevet sværere for Kasper Schmeichel og co. at avancere i den næstbedste europæiske turnering, da midtbaneprofilen James Maddison blev skadet i Leicesters seneste Premier League-kamp mod Aston Villa. Maddison måtte lade sig udskifte efter en times spil, og den engelske landsholdsspiller er siden blevet bekræftet skadet til Europa League-mødet med de forsvarende tjekkiske mestre.

- Han (Maddison, red.) vil ikke være til rådighed. Han er til konsultation ved vores læge og nogle specialister, og vi prøver at finde ud af, hvor slemt det er, siger Leicester-manager Brendan Rodgers ifølge BT Sport forud for Europa League-kampen.

James Maddison blev i sommers opereret for en hofteskade, og desværre for Leicester ser det ud til at være en skade i samme område, som igen holder den dygtige midtbanespiller på sidelinjen. Selvom Brendan Rodgers endnu ikke ved, hvor længe Maddisons navn vil være at finde på skadeslisten, så er den Nordirske manager overbevist om, at hans midtbaneprofil kan undgå endnu en operation.

- Vi er overbevist om, at han ikke vil have behov for endnu en operation. Vi skal have en specialist vurdering, og så skal vi lave en genoptræningsplan.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER