Fodbold nyheder

Officielt:
Musiala har valgt sit landshold

Af Troels Drasbech

Kæmpetalentet har haft en svær beslutning at skulle tage.

Article image
DFL/Getty Images/Simon Hofmann

Jamal Musiala er på alles læber efter Bayern-talentet i går aftes blev yngste målscorer for Bayern München i Champions League. I baggrunden har en anden problematik dog luret omhandlende den kommende stjerne - den 17-årige skulle vælge hvorvidt han vil repræsentere det engelske eller tyske landshold.

Musiala blev født i Stuttgart, hvor han i de første år boede med sin tyske mor og engelsk-nigerianske far. Musiala flyttede sammen med sin mor til England som syvårig, hvor han i starten kun besad de basale engelske fraser.

Musiala spillede størstedelen af sin tid i England på Chelseas ungdomsakademi, men som 16-årig skiftede han til Bayern München. Dermed har talentet haft tæt tilknytning til begge lande, men han har nu taget sin endelige beslutning og endte med at prioritere Tyskland.

- Helt generelt har jeg blot lyttet til mine følelser, og denne beslutning føles nu 100 procent rigtig. Alle omkring mig ved dog, at det tog lang tid at tage denne beslutning, men det føles rigtigt, udtalte Musiala til Sportschau ifølge Sports Bild.

Dermed lykkedes det ikke for Englands landstræner - Gareth Southgate - at overtale det store talent til at tilknytte sig det engelske landshold. Landstræneren havde ellers et online-møde med Musiala, men det 17-årige talent endte altså med sit fødested.

Mere om Jamal Musiala

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik