Fodbold nyheder

Medie:
Tottenham har udset sig ny manager

Af Silas Steiner

Resultaterne er svingende hos Tottenham, og derfor skulle klubben angiveligt have udkig efter en ny manager i den nærmeste fremtid.

Article image

Presset begynder at kunne mærkes under José Mourinhos trænersæde i Tottenham. Klubben fra det nordlige London har tabt de seneste 5 ud af 6 kampe i Premier League, og Mourinhos Spurs-mandskab befinder sig i øjeblikket på en niendeplads i tabellen. Dette må siges langt fra at være tilfredsstillende for klubejer Daniel Levy, som dog vælger at støtte Mourinho på trods af de dårlige resultater ifølge Mirror.

Dog skriver mediet, at de næste par kampe er vitale for Mourinhos fremtid i Tottenham. Daniel Levy er derfor på udkig efter alternativer til manager-posten, og her skulle han eftersigende have et godt øje til Julian Nagelsmann fra RB Leipzig. The Telegraph rapporterer ligeså, at Julian Nagelsmann skulle være nummer 1 på Levys ønskeseddel over mulige managere for Tottenham-ejeren. Ifølge Mirror var selvsamme Nagelsmann også i spil til manager-sædet hos Chelsea, inden klubben i sidste ende valgte at hyre Thomas Tuchel som manager.

Julian Nagelsmann er i gang med en yderst godkendt sæson i Leipzig. Østtyskerne indtager i øjeblikket andenpladsen i Bundesliga og har nu kun 2 point op til de forsvarende mestre fra Bayern München.
Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - SevillaChampions League - Juventus - PortoChampions League - Liverpool - RB LeipzigChampions League - Paris SG - Barcelona