Fodbold nyheder

Serie A-klub fyrer træner

Af Christian Bang Jensen

Med fem point op til den rigtige side af nedrykningsstregen har Serie A-klubben Cagliari valgt at fyre træneren Eusebio Di Francesco.

Article image
Ritzau-Scanpix

Der er en drabelig kamp i gang i bunden af Serie A.

Fredag aften mødtes to af de hårdest duellerende hold Cagliari og Torino i en decideret bundgyser, hvor Torino vandt med 1-0 og dermed øgede afstanden ned til Cagliari lige under nedrykningsstregen til fem point.

Det har mandag resulteret i, at cheftræner for Cagliari, Eusebio Di Francesco, samt en håndfuld af assistenterne i staben er blevet fyret. Ydermere har den Sardinske klubb ansat Stefano Capozucca som ny sportsdirektør.

51-årige Eusebio Di Francesco har tidligere stået i spidsen for blandt andre Sassuolo, Roma og Sampdoria. Det er endnu ikke blevet besluttet, hvem der skal efterfølge italieneren født i Pescara, men de italienske medier mener at vide, at det bliver den 53-årige Leonardo Semplici, der forlod Serie B-klubben SPAL tidligere i februar.

I Cagliari spiller den tidligere Atletico Madrid-general Diego Godin, belgieren Radja Nainggolan samt den argentinske angriber Giovanni Simeone, der er søn af Atletico Madrid-træner Diego ”Cholo” Simeone.

Cagliari har blot vundet tre af sæsonens første 23 kampe og har 15 point – ét mere Andreas Cornelius’ Parma på 19. pladsen.

Mere om Cagliari

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik