Fodbold nyheder

Lørdagens internationale rygter

Af Jonathan Kjær Troelsen

Dortmund har prioriteret sine to store salgsobjekter, og den ene skal blive, mens den anden kan komme afsted.

Article image

Lionel Messi har ikke besluttet, hvor karrieren skal fortsætte. Hans repræsentanter mangler stadig, at være i kontakt med potentielle klubber. (ESPN)

Borussia Dortmund foretrækker at sælge 20-årige Jadon Sancho til sommer, mens de gerne vil beholde nordmanden Erling Braut Haaland i klubben. (Bild)

Det forventes, at Dortmund kan tjene i omegnen af 2.15 milliarder kroner ved salg af både Sancho og Haaland. Sancho forventes at have en pris på 895 millioner kroner. (TalkSport)

AC Milans målmand Gianluigi Donnarumma ønsker at blive verdens bedst betalte målmand. Den 21-årige italieners kontrakt udløber med AC Milan til sommer, og både PSG og Chelsea er interesserede. (90min)

Den polske angriber Arkadiusz Milik har en købsklausul i sin nuværende lejeaftale med Marseille. Franskmændene skal af med 90 millioner kroner, hvis de vil have Napoli-lejesvenden permanent. (Calciomercato)

Den franske sportsminister, Roxana Maracineanu, opfordrer Kylian Mbappe til at blive i Paris Saint-Germain på trods af stor interesse fra Real Madrid. (AS)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik