Fodbold nyheder

Medie:
Så meget betalte Atlético for Suarez

Af Silas Steiner

Football Espana mener at vide, hvor meget Atlético Madrid måtte hive op af lommen for at købe Luis Suarez fri af sin kontrakt hos FC Barcelona tilbage i sommeren 2020.

Article image
Ritzau-Scanpix

Luis Suarez er i gang med en fremragende sæson hos Atlético Madrid. Klubben ligger på en solid førsteplads i La Liga, og angriberen har i den grad bidraget til holdets præstationer med 16 mål i den indeværende sæson. Det kom dog som overraskelse, da Luis Suarez valgte at skifte fra FC Barcelona til hovedstadsklubben sidste sommer.

En del af spekulationerne har gået på, hvor meget Atlético Madrid i givet fald skulle afgive for at hverve over den rutinerede angriber. Ifølge Football Espana har Atlético kun betalt lidt over 37 millioner kroner for Luis Suarez, hvilket er intet taget i betragtning af de 613 millioner kroner, som Barcelona skulle betale for den målfarlige angriber tilbage i 2014.

Ydermere kan FC Barcelona se frem til yderlige 44,7 millioner kroner, som er præstationsafhængig vedrørende Suarez formåen hos Atlético Madrid. Beløbet skulle eftersigende opdeles i tre rater. Den første rate udbetales til Barcelona, når Suarez har rundet 20 kampe for Atlético Madrid, hvorefter at næste rate udbetales, hvis hovedstadsklubben formår at kvalificere sig til kvartfinalerne i Champions League. Den sidste rate udbetales, når 21/22-sæsonen starter.

Luis Suarez spillede sin tid 283 kampe for FC Barcelona og scorede 195 for den katalanske storklub.

Mere om Luis Suárez

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik