Fodbold nyheder

Medie: Pochettino vil hente sin tidligere kaptajn til PSG

Af Asbjørn Steffensen

Den tidligere Tottenham-træner skulle efter sigende have tæt kontakt til sin tidligere kaptajn, Hugo Lloris.


Argentinske Mauricio Pochettino tog over for Thomas Tuchel i PSG's trænersæde omkring nytårsskiftet. Den tidligere Tottenham-manager havde gået uden klub i et år, efter han modtog en fyringsseddel af London-klubben i sidste sæson. På fem og en halv sæson fik han etableret Tottenham som et tophold i England og tog dem til klubbens første Champions League-finale.

Tottenham-tiden var god for Pochettino, hvor han også fik udviklet flere spillere i klubben. Nogle af de profiler blev derfor også rygtet til PSG i det netop overståede transfervindue. Både Dele Alli og Christian Eriksens navne blev nævnt i forbindelse med den franske hovedstadsklub. Nu er et andet Tottenham-navn så dukket op, og det er en af Pochettinos nære venner.

Hugo Lloris, der vogter buret i Tottenham på niende sæson, skulle være højt ønsket af PSG-træneren. Det skriver det engelske medie Football Insider. De to dannede et nært venskab under Pochettinos tid i klubben og spiste blandt andet ofte sammen. Den argentinske træner gjorde også Lloris til kaptajn i sin tid i Tottenham.

De to venner har efter sigende holdt tæt kontakt, og et skifte til den franske topklub, er derfor ikke helt usandsynligt. Lloris har fået 354 kampe for Tottenham, som han kom til fra franske Lyon tilbage i 2012.

Mere om Hugo Lloris

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Villarreal