Fodbold nyheder

Medie:
Zidane havde ret - hvad angår Bale

Af Henrik Varbøl Andersen

Bale har ikke fået genoplivet sin karriere i London, og det var måske forudset af waliserens tidligere træner.

Article image

Gareth Bale forlod i sommer sit mareridt i Real Madrid, og flere engelske medier var fremme med, at det var en god mulighed for Bale for at genoplive en karriere, som i den grad var gået i stå i det spanske. Flere af de engelske medier mente, at Real Madrid-træner Zinedine Zidane blot kørte en personlig hetz mod waliseren.

Her flere måneder efter, ser det dog ud til, at Zidane havde ret. Bale er ikke længere den spiller, han var en gang. Zidane så det ingen andre så, nemlig at waliserens bedste dage var for længst forbi, skriver Goal. Tilbage i 2019 var franskmanden endda ude med en ret så skarp kritik af Bale:

- Hvis han rejser i morgen, vil det være det bedste, udtalte Zidane til spanske medier ifølge Goal.

Tottenham-fans var begejstrede med udsigten til at få en af deres favoritter tilbage, men waliserens har endnu ikke rigtigt overbevist manager Jose Mourinho om, at han er værd at satse på. I torsdags da Tottenham tabte 0-1 til Chelsea, så Bale hele kampen fra bænken. En bænk han har set mere af end forventet.

Så måske var de engelske medier for hurtigt ude med deres kritik af Zidanes manglende tro på Gareth Bale. Mourinho leder lige nu også efter Bales bedste. Det gav han udtryk for på pressekonferencen efter holdets nederlag torsdag, da han blev spurgt, hvorfor Bale ikke kom ind:

- Et godt spørgsmål, men det fortjener ikke noget svar. Gareth forsøger sit bedste. Alle forsøger at gøre deres bedste.

Bales karriere er altså i den grad ikke blevet genoplivet, og det var måske forudset af Zidane, som nok er tilfreds med, at waliseren ikke længere er en del af Madrids trup.

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik