Fodbold nyheder

Luis Suarez:
Barcelona sårede mig dybt

Af Anders Bjørn

Luis Suarez forlod i sommeren Barcelona til fordel for Atletico Madrid, hvor han lige nu er La Liga-topscorer. Suarez har dog på ingen måde glemt den behandling, han modtog af sin gamle klub, inden de to parter gik hver til sit.

Article image
Ritzau-Scanpix

Luis Suarez er brandvarm for Atletico Madrid i denne sæson og er La Liga-topscorer med 14 mål. Angriberen er muligvis også ekstra motiveret for at gøre det onde ved sin gamle arbejdsgiver, Barcelona. Suarez har nemlig kritiseret Barcelona, for måden de behandlede ham mod slutningen af hans Camp Nou-tid.

Den uruguayanske landsholdsangriber kom til Atletico Madrid på en fri transfer, efter Barcelona og klubbens nye manager Ronald Koeman valgte at lade Suarez gå kvit og frit. Luis Suarez har scoret 198 mål for Barcelona, og han er nummer to på klubbens all time-topscorerliste kun overgået af selveste Lionel Messi. Derfor gjorde det ekstra ondt på Luis Suarez, da Ronald Koeman hurtigt meldte ud, at angriberen ikke indgik i hans planer for Barcelona. Den kontroversielle angriber har følt sig respektløst behandlet af Barcelona, og Suarez udtaler følgende:

- Det var virkelig hårdt, fordi jeg ikke modtog den respekt jeg fortjente, da jeg forlod klubben. Jeg ville ønske, at mine børn kunne se mig forlade Barcelona med opløftet pande, og da jeg skulle fortælle dem nyheden, var det virkelig svært. Det var især også måden hvorpå det hele foregik. Jeg hørte det i første omgang som rygter, og de rygter blev så stærkere og stærkere. Det var først til sidst, at klubben bekræftede overfor mig, at de havde tænkt sig at ophæve samarbejdet. Det var det, som sårede mig mest.


Som situationen ser ud nu, er det dog Suarez, som får det sidste grin. Atletico Madrid fører lige nu La Liga med ti point ned til Barcelona og Real Madrid, og de har endda en ekstra kamp i hånden. Dermed kan Suarez være med til at sikre Atletico Madrid deres første mesterskab siden 2014.


Mere om Luis Suárez

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik