Fodbold nyheder

Medie:
Ligue 1-profil skifter til Premier League-klub

Af Victor Nyrup

Sky Sport erfarer, at Marseilles Morgan Sanson skifter til Aston Villa.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det har indtil videre været et stille transfervindue for Aston Villa, som ellers har haft for vane at være yderst aktive på transfermarkedet, siden Jack Grealish og co. rykkede op fra Championship efter 18-19-sæsonen. Nu ser det dog ud til, at Birmingham-holdet har deres første signing på plads.

Sky Sport erfarer nemlig, at Aston Villa henter den franske midtbanespiller Morgan Sanson i Marseille for omkring 117 millioner kroner. Sanson kom til Marseille i 2017, efter at han imponerede for Montpellier, og den nu 26-årige franskmand har siden været fast inventar på Marseilles midtbane.

Morgan Sanson er en alsidig spiller, som både bidrager defensivt og offensivt fra sit udgangspunkt på midtbanen. Franskmanden kan både spille på den centrale- og den offensive midtbane, og har senest spillet begge pladser i Marseilles gruppekampe i Champions League.

Morgan Sanson vil ifølge Sky Sport ankomme til Birmingham i løbet af den kommende uge, og han vil derefter være tilgængelig for Dean Smiths mandskab.

Mere om Morgan Sanson

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik