Fodbold nyheder

Mourinho med hint:
Alli er ikke tilfreds i Tottenham

Af Asbjørn Steffensen

Tottenhams manager kommenterer på Dele Allis situation i i klubben, men vil ikke snakke om et eventuelt skifte.

Article image
Ritzau-Scanpix

Dele Alli har denne sæson sammenlagt spillet sølle 74 minutter i Premier League. Den offensive midtbanespiller, der i starten var en af manager Jose Mourinhos favoritter, er faldet gevaldigt bagud i hierarkiet og har langt til spilletid. Et skifte har derfor været på tale over det sidste stykke tid med franske PSG som de største bejlere.

Mourinho blev spurgt ind til Allis situation i klubben, og manageren svarede, at der altid vil være utilfreds spillere i truppen.

- I alle omklædningsrum er der utilfredse spillere. Helt sikkert. Hvis nogen fra mit hold siger, at der kun er glade spillere, tror jeg ikke på, at det er rigtigt, siger Mourinho og fortsætter:

- Spørgsmålet er, om jeg vil lade Dele (Alli, red.) gå uden at hente en ny spiller, og det kommer jeg ikke til at svare på. Det er ikke et spørgsmål, jeg er tryg ved at svare på. Jeg ved hvad jeg ville svare. Men jeg er ikke klar til det. Jeg er ikke klar til at offentliggøre mit synspunkt på situationen.

Træner i PSG Mauricio Pochettino er meget interesseret i at hente Allie til den franske hovedstadsklub, da han kender midtbanespilleren fra sin tid som manager i Tottenham.

Mere om Dele Alli

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik