Fodbold nyheder

OB-profil klar i mælet:
Det ringeste i Skandinavien

Af Jonathan Kjær Troelsen

Der er brug for nye faciliteter i Odense.

Article image

OB har de seneste mange år haft svært ved at leve op til de store resultatmæssige forventninger, som der altid er til traditionsklubben. Men det er ikke kun resultaterne, som ikke er, som de skal være. OB-angriberen Issam Jebali siger til bold.dk, at klubbens faciliteter er for dårlige.

- Det største problem for klubben lige nu er skaderne og faciliteterne, som ikke er så gode. Jeg tror, OB har de værste faciliteter, jeg nogensinde har set i Skandinavien, siger tuneseren.

Den 29-årige angriber har, bortset fra en seks måneders afstikker til Saudi Arabien, brugt de seneste 5-6 år i skandinavisk fodbold. Klubber som Värnamo, Elfsborg og Rosenborg har haft Jebali i på lønningslisten, og han har derfor set lidt af hvert i nordisk fodbold.

- Vi har to træningsbaner, men jeg synes ikke, vi bør spille der, fordi vi får så mange skader der. Nogle gange skifter vi til kunstgræs, og så skal vi tilbage på almindeligt græs. Det er noget rod, så faciliteterne er ikke så gode, siger Jebali.

- Jeg er ked af de faciliteter, og der burde kommunen hjælpe. Alle spillere siger det samme om banen; at den er så tung og glat. Man kan ikke præstere på den og spille god fodbold, lyder det.

OB får inden længe et nyt klubhus og et nyt omklædningsrum, så der får Jebali lidt af sine ønskede forbedringer. Ved vinterpausen ligger OB nummer ni i Superligaen med fire point op til top seks.

Mere om Issam Jebali

Mere om OB

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik