Fodbold nyheder

Huntelaar står overfor svær beslutning

Af Klaus Jensen

Ajax eller Schalke 04?

Article image
Ritzau-Scanpix

De to tyske medier Bild og Kicker satte i går gang i rygtet om en mulig tilbagevenden til Schalke 04 for Klaas-Jan Huntelaar, der i øjeblikket er på kontrakt i Ajax.

Den 37-årige angriber tager nu selv bladet for munden ved at bekræfte ovenstående, men påpeger samtidig, at han i den forbindelse har en meget vanskelig beslutning at træffe.

- De (Schalke, red.) har kontaktet mig. Jeg har talt om det med Ajax, men det er et svært valg for mig. Jeg har spillet længe for Ajax, seks et halvt år nu, og jeg har spillet i Schalke i syv år. Så det er de to klubber, som jeg bedst kan lide, siger Huntelaar ifølge Bulinews og fortsætter:

- Hvad jeg hælder mest til? Det er svært. Der er noget, som taler for begge. Schalke er i større problemer, og de har mere brug for mig, så det er et valg med følelserne.

- Ajax er mere stabile og måske lidt rarere i forhold til mit karrierestop med en mulig titel, pokalturnering og europæisk fodbold. Det er selvfølgelig svært. Men jeg er ikke så langt, at jeg kan sige noget endnu. Jeg skal sove på det en nat mere.

Huntelaar har tidligere udtalt, at han planlægger at lægge støvlerne på hylden efter denne sæson. Så nu er spørgsmålet bare, hvor det kommer til at ske?

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik