Fodbold nyheder

Aubameyang:
Jeg skal nok komme tilbage

Af Nicolai Christensen

Arsenals talisman de sidste par sæsoner, Pierre-Emerick Aubameyang, har ikke været så skarp som Arsenal-fansene kender ham, men han er ikke i tvivl om, at han nok skal komme i målform igen.

Article image

Det er nok ikke gået mange forbi, at Arsenal har haft det svært i denne sæson indtil videre, og en stor årsag til deres skuffende efterår kan spores i Pierre-Emerick Aubameyang, der ikke har været på toppen. I et interview med Mirror fortæller gaboneseren om sit svage efterår:

- Fra begyndelsen af denne sæson har jeg haft det svært, men jeg tænker, at det er en del af fodbold, siger Aubameyang.

- Vi gav alt, hvad vi havde i slutningen af sidste sæson for at vinde FA Cuppen og kvalificere os til Europa League, da det er vigtigt for klubben.

- Nogen gange har du opture, andre gange nedture, det handler om at håndtere det, så godt du kan. Jeg har prøvet mit bedste, og indtil nu har det ikke været de bedste præstationer fra mig af. Jeg er positiv. Jeg tror godt, at jeg kan vende det rundt.

Arsenal havde et svagt efterår, men er kommet på rette spor igen efter fire sejre i streg, hvor det senest også lykkedes Aubameyang at komme på tavlen imod Newcastle i FA Cuppen. Aubameyang har i denne sæson scoret tre mål i 15 Premier League-kampe. I sidste sæson blev det til 22 mål i 36 kampe.

Mere om Pierre-Emerick Aubameyang

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik