Fodbold nyheder

Engelsk medie spår tre favoritter til Premier League-titlen

Af Mathias Guldberg

Næsten halvvejs i Premier League-sæsonen har det engelske fodboldmedie The Athletic spået, hvem de tror, der løber med titlen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester City, Liverpool og Manchester United er ifølge The Athletic favoritter til at hive trofæet hjem i en Premier League-sæson, hvor konkurrencen er så jævnbyrdig, at 80-85 point kan vise sig at være tilstrækkeligt. Her er deres bedste bud:


1. Manchester City
På trods af at de stadig ikke helt har genfundet niveauet fra mesterskaberne i 2018 og 2019, har de stadig højt nok bundniveau til at blive mestre i en sæson, der ikke kommer til at kræve lige så mange point som tidligere. Deres seneste sejr over Chelsea viste, at holdet er begyndt at klikke og stadig er i stand til at spille noget af den bedste angrebsfodbold i ligaen. Samtidig ser de stærke ud defensivt med et velspillende Ruben Dias og John Stones partnerskab i midterforsvaret. Hvis de kan få mål tilbage i støvlerne hos Sergio Agüero, kan det være det, der sikrer dem titlen.


2. Liverpool
På trods af et skadesplaget forsvar, hvor særligt tabet af årets spiller i sidste sæson, Virgil van Dijk, har gjort ondt, spiller Liverpool stadig så god fodbold, at man kan regne dem som kandidater til titlen. De har indtil nu vist, at de kan håndtere presset, og på deres bedste dage er der ingen bedre end dem, med eller uden bold. I en mindre skadesplaget sidste halvdel af sæsonen vil Liverpool genfinde rytmen og vinde titlen marginalt.


3. Manchester United
Manchester United har virkelig genfundet formen og ser mere og mere ud som et hold, der kan dyste med om titlen. Især i nærværende sæson, hvor titlen ikke ser ud til at kræve lige så mange point, som de seneste år. De har forbedret sig defensivt siden starten på sæsonen, Paul Pogba er fundet ind i en passende rolle, og så har de et farligt angreb, som manager, Ole Gunnar Solskjær, forvalter godt.

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik