Fodbold nyheder

Barcelona har udset sig deres spids-angriber

Af Nicolai Christensen

Sergio Agueros kontrakt med Manchester City udløber til sommer, og vil derfor være gratis at hente. Det har gjort FC Barcelona interesserede.

Article image
Ritzau-Scanpix

Sergio ”Kun” Aguero har i efterhånden mange år bombet mål ind for Manchester City, men det kunne godt ligne, at det bliver for en anden klub, at argentineren skal bombe mål ind for i fremtiden. Manchester City har eftersigende stadigvæk ikke tilbudt Aguero en ny kontrakt, og det vil FC Barcelona forsøge at udnytte.

Ifølge Mirror skulle Barcelona være meget interesserede i at få fat på Aguero, der vil være mulig at hente på en fri transfer, da hans kontrakt med ”The Citizens” udløber til sommer. Specielt det, at Aguero er gratis, har stor interesse for Barcelona, da de i øjeblikket har store økonomiske problemer.

Paris-St Germain skulle også være interesserede i den 32-årige angriber, men Barcelona meldes som favoritterne til Aguero, da han vil få mulighed for at spille sammen med sin gode kammerat Lionel Messi.

Sergio Aguero kom til Manchester City i 2011, hvor han siden har været med til at vinde fire Premier League-titler. Aguero ville ikke have noget imod at afslutte sin karriere i Manchester City, men har som skrevet stadig ikke modtaget nogen kontraktforlængelse.

Mere om Sergio Agüero

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik