Fodbold nyheder

Medie:
Real Madrid vil sælge seks spillere for at få Mbappe

Af Asbjørn Steffensen

Den spanske kongeklub er efter sigende klar til at gøre hovedrent i truppen for at skaffe penge til det franske supertalent.


Gareth Bale, Isco, Dani Ceballos, Luka Jovic, Marcelo og Brahim Diaz. Seks prominente navne. Fælles for dem alle er, at de alle skal sælges væk fra Real Madrid, så klubben kan hente det franske supertalent Kylian Mbappe fra PSG. Det skriver det spanske medie AS tirsdag morgen.

Den unge franske verdensmester har længe været sat i forbindelse med Real Madrid. Mbappes kontrakt med PSG udløber i sommeren 2022, og de to parter er endnu ikke blevet enige om en forlængelse. Det sætter gang i spekulationerne omkring franskmandens fremtid, der måske skal foregå andetsteds end i den franske hovedstad.

AS skriver, at Real Madrid med salget af de seks ovenstående spillere forhåbentlig kan tjene mellem 750 millioner og 1,12 milliarder kroner og håber på, at sidstnævnte beløb kan være nok til at sikre sig Mbappes underskrift. Ledelsen i klubben skal dog være forberedt på det værste, da PSG forventer omkring 1,66 milliarder kroner for Mbappe, hvilket er i nærheden af det beløb den franske klub gav for Neymar tilbage i 2017.

Mbappes enorme løn ser ikke ud til at blive et problem for Real Madrid, der, med den forventede afgang af de seks nævnte spillere, mener at kunne betale franskmandens ugeløn på 3,1 millioner kroner. Gareth Bale tjener vanvittige 5,4 millioner kroner om ugen, som denne sæson bliver fordelt mellem Tottenham og Real Madrid, da waliseren er lejet ud til hans gamle klub.

Mbappe har endnu ikke givet udtryk for, hvad han ønsker for fremtiden. Mauricio Pochettino er den nyudpegede træner i PSG og vil sandsynligvis gøre alt for at holde supertalentet i Paris.

Mere om Kylian Mbappé

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik