Fodbold nyheder

Tidligere Horsens-spiller skifter til Helsingør

Af Annemette Svane

FC Helsingør har hentet Oliver Drost i Kolding IF til klubben.

Article image
AC Horsens

Oliver Drost skifter fra Kolding IF til FC Helsingør til sommer. Drost spillede i den sjællandske klub i sine ungdomsår, og det bliver derved til et gensyn med klubben. Den 25-årige angriber har tidligere tørnet ud for AC Horsens, hvor det blev til 45 Superliga-kampe. Ifølge en pressemeddelelse har FC Helsingørs sportslige ansvarlig, Brian Gellert, udtalt sig om klubbens kommende spiller:

- Oliver er en spiller, der har stået på vores liste i et stykke tid, og vi er meget glade for, det er lykkedes at indgå en aftale med ham. Han er en spiller, der trods en relativt ung alder kommer med en masse erfaring, og så er vi altid begejstrede, når vi kan hente en gammel ungdomsspiller ”hjem”.

- Det er vigtigt for os at understrege, at Oliver har stået på listen længe, og han er ikke tænkt som en forstærkning lige nu. For det første er vi nødt til på vores vegne at have et øje på pengepungen, og for det andet har Oliver en kontrakt i Kolding, der skal færdigspilles, og det respekterer vi til fulde.

Mere om Kolding

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik