R. Saïss (86)
T. NDombèlé (1)
Mads Sigh Lund Andersen

Spurs snubler igen imod Wolves

På trods af en scoring i første minut kunne Spurs ikke udnytte chance for at snuppe de tre point imod Wolves
Wolves tog i dag imod Tottenham på Molineux i en kamp mellem to hold, der ikke havde været i super form på det seneste i Premier League. Wolves havde vundet en af deres sidste fire, og Spurs havde tabt to i træk. Begge hold kunne med en sejr springe højere op i tabellen, men specielt Tottenham ville få stor gevinst ved en sejr, da de kunne skifte deres 8. plads ud med en 3. plads, hvis de vandt dagens kamp.

Kampen startede med et brag, da Tottenham scorede inden for det første minut. Et Spurs-hjørnespark blev slået i feltet, hvor der havnede hos Ben Davies – han lagde den tilbage til Ndombele, på kanten af feltet, som sendte kulen i kassen. Rui Patricio i Wolves-målet gik totalt fejl af bolden, da hans udsyn blev blokeret, og han kunne ikke redde afslutningen, selvom den sad midt i målet. 1-0 til Spurs.

Efter målet blev Spurs mere passive, og overdrog styringen af kampen til Wolves, der havde mest boldbesiddelse i første halvleg. Denne passive tilgang er blevet en trend for Spurs, når de kommer foran i kampe, og det er ikke altid, de undgår at blive straffet for det, som det var tilfældet imod Crystal Palace tidligere i sæsonen. Wolves var også tæt på at straffe Tottenham for den manglende aggressivitet.

Dette skete igennem en chance til Fabio Silva, der hamrede bolden i sidenettet, samt Podence, der havde en stor chance midt i Spurs-feltet. Han formåede dog ikke at få nok fart i hans afslutning, og det blev derfor en nem redning for Lloris i Spurs-målet. Med Wolves’ brændte chancer var stillingen altså stadig 1-0 til Spurs ved halvlegen.

Anden halvleg havde Wolves også bolden mest, men denne halvleg skabte de ikke nær så mange chancer, som i første. På trods af den mere chancefattige anden halvleg fik Wolves alligevel udlignet. Dette skete igen efter et hjørnespark, hvor Saiss mødte bolden på forreste stolpe og styrede den over i det lange hjørne, 1-1 efter 86 minutter.

På trods af et par chancer til sidst endte kampen 1-1. For Tottenham vil det nok føles som Déjà vu, da samme kampforløb skete for nylig mod Crystal Palace, som tidligere nævnt.