Fodbold nyheder

Medier:
Eriksen-forhandlinger er i gang

Af Jonathan Kjær Troelsen

Ifølge flere italienske medier er Inter i gang med forhandlinger om Eriksen.

Article image

Christian Eriksen er opsat på at forlade Inter, og Inter er opsatte på at finde nye græsgange til danskeren. Alt tyder derfor på et vinterskifte for fynboen og ifølge de italienske udgaver af 90min.com og fourfourtwo, er Inter påbegyndt forhandlinger med Paris Saint-Germain.

Destinationen i Paris skulle være Christian Eriksens førsteprioritet, og angiveligt skulle danskeren have afvist flere Premier League-klubber i håbet om drømmeskiftet. Forhandlingerne mellem Inter og PSG skulle være på et indledende stadie, og begge klubber er angiveligt interesserede i en byttehandel, der sender Eriksen til Paris samt Leandro Paredes til Milano.

Desuden skriver Gazzetta dello Sport, at Inter også er friske på at udleje Eriksen, hvis den ønskede byttehandel ikke bliver til noget. Noget som Christian Eriksen også vil være interesseret i.

Det er blot 11 måneder siden, at 28-årige Eriksen blev præsenteret som ny spiller hos Inter. Dog er det aldrig blevet et lykkeligt match, og Eriksen har i lange perioder siddet mere på bænken, end han har set banen.

Mere om Christian Eriksen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik