Fodbold nyheder

Salzburg-juvel bekræfter:
Skifter klub til januar

Af Nicolai Christensen

Ungarske Dominik Szoboszlai fra Salzburg er en eftertragtet herre, og den unge offensiv-spiller har bekræftet, at han er fortid i den østrigske klub til januar.

Article image

RB Leipzig, Arsenal, Milan, Real Madrid, Bayern München. Listen med klubber som har meldt deres interesse i Dominik Szoboszlai fra Salzburg er lang, og den seneste uge er han blevet rygtet meget tæt på et skifte til en af de ovennævnte klubber.

Leipzig skulle nemlig være meget tæt på at kunne offentliggøre en handel med Salzburg for Szoboszlai, og spilleren selv har også bekræftet, at han ikke er at finde i Salzburg i meget længere tid.

- Ja, lige præcis, men jeg har ikke taget en beslutning om destinationen, siger Szoboszlai ifølge Bulinews, da han blev spurgt ind til om de næste to kampe for Salzburg, er hans sidste for klubben.

Han eller klubben har ikke bekræftet, at det bliver Leipzig, men de fleste regner med, at det bliver den tyske klub, der får glæde af Szoboszlai.

Szoboszlai har i denne sæson spillet 20 kampe for Salzburg, hvor det er blevet til otte mål og 10 assist for den 20-årige ungarer.

Mere om Dominik Szoboszlai

Mere om Salzburg

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik