Fodbold nyheder

Arsenal-back om fyringssnak:
- Det er uretfærdigt!

Af Niels Nedergaard

Hector Bellerin mener ikke, det er retfærdigt at begynde at tale om en mulig fyring af Arsenal-manager Mikel Arteta.

Article image

Resultaterne har været svingende for Arsenal i denne sæson, og det har fået kritikere til at spekulere i, hvorvidt klubbens manager, Mikel Arteta, skal fyres.

Men Mikel Arteta har spillernes fulde opbakning. Det fortæller Arsenal-backen Hector Bellerin i et interview med beIN Sports. Spanieren mener nemlig ikke, at det er retfærdigt, at der spekuleres i en mulig fyring af sin landsmand.

- Det er så uretfærdigt. Så uretfærdigt. Som jeg siger, så skal vi spillere tage ansvar for det her, for jeg tror, vi alle ved, at Mikel (Mikel Arteta, red) og hans trænerteam giver os alle de værktøjer, vi har brug for til at vinde kampene, siger Hector Bellerin til beIN Sports.

Han mener samtidig, at det er for nemt bare at bebrejde træneren, når tingene ikke helt går, som fansene forventer det.

- Når du taber en kamp, er det altid let at bebrejde træneren, men når træneren giver os de værktøjer, vi har brug for, så er det os, der skal steppe up. Mikels måde at planlægge kampene på og alt den viden, han giver os, giver os gode forudsætninger, når vi går på banen, lyder det fra Arsenal-backen.

Arsenal er i skrivende stund placeret på skuffende 14. plads i Premier League med blot 13 point efter de første ti kampe.

Til gengæld har holdet været suveræne i Europa League, hvor man allerede før sidste spillerunde i gruppespillet har sikret sig førstepladsen i sin gruppe.

Søndag møder Arsenal deres ærkerivaler fra Tottenham i ”The North London-derbyet,” som det hadefulde opgør kaldes.

Mere om Bellerín

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik