Fodbold nyheder

- En virkelig dårlig nyhed for AGF

Af Torsten Brix

FCK har hentet en nøgleperson… hos en konkurrent!

Article image
Ritzau-Scanpix

- Det er da absolut et stærkt træk af FCK, og der ligger også en dobbelthed i det. FCK styrker nemlig egen organisation og svækker samtidig en direkte konkurrent, som jo lige i øjeblikket – set fra FCK’s perspektiv – er irriterende tæt på at udligne magtforholdet.

Sådan siger Morten Bruun til Jyllands-Posten om Peter Christiansens skifte fra AGF til FCK og det er ikke hvem som helst, at hovedstadsholdet har hentet, og Bruun siger yderligere samt kigger lidt på historien:

- Det er jo hverken Silkeborgs eller Viborgs sportschef, man henter, men tværtimod AGF’s. En klub, som i øjeblikket er ved at manifestere sig i toppen af Superligaen – måske lige under FC Midtjylland og FCK. Så det er da en virkelig dårlig nyhed for AGF.

- Det er helt sikkert en bet for AGF, der måske også havde håbet på, at de endelig var nået derop, hvor en skikkelse som Peter Christiansen rent faktisk ville have takket nej. For fem år siden ville det nok snarere have været utænkeligt, at sådan en figur ville have overvejet et nej tak. Men vi er åbenbart stadig dér, hvor FCK kan lykkes med at hente en nøglefigur i AGF.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik