Fodbold nyheder

La Liga-præsident vil have disse fem profiler

Af Victor Nyrup

Rygterne omkring Lionel Messis fremtid har fået La Ligas præsident Javier Tebas til at fortælle, hvilke fem profiler han helst vil have i La Liga.

Article image
Ritzau-Scanpix

Som vi tidligere har skrevet på Indkast.dk, så har La Liga-præsident Javier Tebas forberedt sig på, at den bedste spanske række kan miste superstjernen Lionel Messi, præcis som ligaen mistede Neymar og Ronaldo. Tebas håber, at den argentinske troldmand vil færdiggøre sin karriere for FC Barcelona, men præsidenten er overbevist om, at ligaen nok skal klare sig uden sin utvivlsomt største stjerne.

- Det er ikke essentielt (at Messi bliver, red.). Spillerne er ikke så vigtige, som folk siger. Det er nødvendigt at have en plan, og en spiller kan hjælpe, men han er ikke nødvendig, siger Javier Tebas ifølge BeIN Sports.

Den spanske liga-præsident fremhæver, at Neymar og Ronaldo tidligere er skiftet væk fra La Liga uden de store konsekvenser, og Tebas forudser samme udfald, hvis Messi skulle forlade ligaen. Selvom præsidentens udtalelser ikke vidner om en stor frygt for, at ligaen skulle miste sine stjerner, så fremhæver den tidligere advokat især fem fodboldprofiler, som han gerne så i La Liga.

- Jeg vil gerne have Messi i La Liga, præcis som jeg gerne vil have Mourinho, Guardiola, Klopp og Ronaldo i ligaen.

Enten på eller uden for kridtstregerne har Messi, Ronaldo, Guardiola og Mourinho alle været profiler i La Liga, mens Liverpools tyske manager Jürgen Klopp endnu ikke har gjort sig i det spanske.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik