Fodbold nyheder

Fabrizio Romano:
Jeg er 90% sikker på Eriksen-skifte

Af Magnus Kisbye

Christian Eriksen har haft det svært i Inter, hvor han ikke har væltet sig i spilletid. Nu udtaler transferguru sig om sandsynligheden for, at Eriksen skifter væk fra Milano-klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

I snart et år har Christian Eriksen kæmpet for at være i Inter-træner Antonio Contes foretrukne startopstilling. Meget tyder på, at begge parter har opgivet det scenarie, og rygterne om, at den danske playmaker skulle skifte væk fra Inter, har for alvor taget fart. Nu tilslutter den verdensberømte transferjournalist Fabrizio Romano sig rygtestrømmen:

- Eriksen kommer til at forlade Inter i januar. Jeg er 90 procent sikker. Der er rygter om en byttehandel med Xhaka (Arsenal Granit Xhaka, red.), men lige nu er der ikke noget om det, siger Romano ifølge Ekstrabladet i sin podcast.

Fabrizio Romano har et rygte for at være en af de skarpeste transferjournalister i verden. Det Milano-baserede medie Gazzetta dello Sport er da også ligeledes overbeviste om, at Eriksens tid i Inter synger på sidste vers. I den italienske storklubs Champions League-kamp mod Real Madrid i onsdags blev danskeren skiftet ind i det 86. minut ved stillingen, da Inter var bagud 0-2. Han blev byttet ind med angriberen Romelu Lukaku, hvilket mediet ser som et tegn på, at Conte havde opgivet kampen. Ifølge avisen var det ligeledes et offentligt signal fra Inter-træneren om, at Eriksen er færdig i klubben.

- Faktum er, at danskerens fremtid i Milano nu ser ud til at være beseglet, skriver Gazzetta dello Sport.

Mere om Christian Eriksen

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik