Fodbold nyheder

Stop med undskyldningerne, Klopp!

Af Troels Drasbech

Manageren har fortsat svært ved at slippe det tætte kampprogram.

Article image

Jurgen Klopp kunne ikke modstå endnu en kritik af det tætte kampprogram i sit post-interview til BT Sport efter gårsdagens nederlag til Atalanta i Champions League. Noget som en voksende gruppe af fodboldfans efterhånden er trætte af.

Kritikken har fra Klopps side på det seneste omhandlet den ufordelagtige placering af Liverpools kamp mod Brighton i Premier League denne weekend - kampen fløjtes allerede i gang lørdag middag 13:30, hvilket er under 72 timer efter Atalanta-kampen. Noget den tyske manager i går aftes beskrev som 'næsten en forbrydelse' til BT Sport.

En sejr mod Atalanta ville have sikret Liverpool avancement til knockout-fasen i turneringen, men efter en yderst tam indsats fra de engelske mestre blev det til et fortjent nederlag på 0-2. Det skyldtes primært et amputeret hold, hvor Klopp sparede flere store stjerner til fordel for unge talenter og bænkspillere. En sejr havde givet mandskabet muligheden for at spare klubbens stjerner i de resterende to kampe i gruppespillet.

Den glippende mulighed for to 'gratis' kampe samt Klopps fortsatte brug af kampprogrammet som undskyldning er ved at trætte folk - både fans af klubben samt de knapt så store tilhængere af Liverpool og deres manager.

- Klopp burde bare tage skylden for i aften, lød det fra en fan på Twitter.

- Jeg gider ikke høre mere på hans brok omkring kampprogrammet, når vi havde chancen for at gøre de sidste to kampe i gruppespillet overflødige og dermed spare spillere, skrev en anden på samme medie ifølge Daily Mail.

Andre brugere - formentlig personer, der ikke anser sig som tilhængere af Liverpool - nævnte i flæng de forskellige undskyldninger, som Klopp har brugt i tidens løb.

Klopp har efterhånden nogle undskyldninger klar på sit repertoire, og selvom kampprogammet ER et gennemgående problem, så er Liverpool ikke alene om dette, da det gælder for mange klubber i de fem største ligaer i Europa. Det er på tide at lægge undskyldningerne på hylden, Jurgen Klopp.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik