Danmark: Superligaen
FT
1 - 2
(0 - 2)
AGF
FC Midtjylland
P. Mortensen (63)
F. Onyeka (27), S. Kaba (34)
Jonathan Kjær Troelsen

David Nielsen efter nederlag: Det er en flot præstation

AGF tabte søndag med 2-1 på hjemmebane til et ”pissegodt” FC Midtjylland-mandskab.
Søndag eftermiddag var der topkamp på programmet, da AGF hjemme på Ceres Park tog imod FC Midtjylland. De midtjyske gæster trak sig sejrrigt ud af opgøret, men AGF-træner David Nielsen er stadig tilfreds med sit holds indsats.

- Det er en flot præstation. Vi møder et hold, der bare er pissegodt. Kampen er fuldstændig jævn, og den periode de scorer i er jo vores bedste periode i første halvleg. Vi bliver fanget lidt ude af position, og Kamil (Grabara, red.) laver en flot redning, men de følger op på returen. Og ved mål nummer to mister vi bolden ude foran feltet. Så de to fejl vi laver, dem straffer de bare benhårdt, og så står der 2-0, siger David Nielsen efter kampen til Indkast.dk.

Til opgøret var AGF uden en skadet Frederik Tingager, og hans afløser, Jesper Juelsgård, spillede en god kamp ifølge David Nielsen, selvom Tingager er en ”dygtig og vigtig spiller”.

- Han fik et vrid i knæet til træning den anden dag. Vi skal have undersøgt, hvor lang tid han er ude, siger David Nielsen om sin forsvarsstyrmand.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER