Fodbold nyheder

Wolves rygtet sammen med ”Den nye Lewandowski”

Af Nicolai Christensen

Premier League-klubben Wolverhampton er blevet rygtet sammen med et polsk angrebs-talent, som eksperter allerede har været ude og døbe ”Den nye Lewandowski”.

Article image
Ritzau-Scanpix

Wolverhampton har siden deres genkomst til Premier League gjort det flot på flere kanter. Gode resultater, godt spil, gode spillersalg og gode indkøb. Nu skulle klubben fra midten af England, havde udset endnu en spiller, som kan ende med at blive rigtig god.

De er nemlig blevet rygtet sammen med Wisla Krakows kun 17-årige Aleksander Buksa af det polske medie WP Sportowe Dakty. Polakken er tidligere blevet rygtet sammen med andre klubber som AC Milan, FC Barcelona, Bayern München og Inter for bare at nævne nogle af klubberne.

Buksa har mange kendetegn som en anden dygtig polsk angriber, nemlig Robert Lewandowski og derfor har mange været ude og døbe Buksa som ”Den nye Lewandowski. Kan Buksa bare blive halvt så god som Lewandowski, så lader det til, at Wolves har fundet en rigtig fin angriber.

Buksa har trods sine beskedne 17 år allerede spillet 32 kampe for Wisla Krakows førstehold, hvor det er blevet til fire mål.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Villarreal