Fodbold nyheder

Klopp om mesterskabet:
Jeg kunne ikke være mere ligeglad lige nu

Af Troels Drasbech

Manageren har lettet sit hjerte i et længere interview med Redknapp.

Article image

Jamie Redknapp fra Sportsmail har været i selskab med Jurgen Klopp, hvor de har drøftet Liverpools kaotiske situation i skrivende stund med en sindssygt tæt kampprogram, et hav af skader samt fortsat skulle bestræbe sig på at kæmpe med om mesterskabet. Interviewet bringes via Daily Mail.

Klopp om landsholdspausen:

- Jeg er ikke nogen stor fan af landsholdspauser - spørg selv min kone. Det er bare en virkelig nervepræget tid. For os var det ikke nogen succesfuld pause, da vi mistede spillere.


Klopp om Joe Gomez:

- Vores fysioterapeuter vidste med det samme, at det var alvorligt. Med Virgil van Dijk var det ikke på grund af intensiteten men på grund af en meget besynderlig beslutning fra en bestemt person (Jordan Pickford, red.), hvilket gjorde det svært at acceptere. Med Joe skyldes det absolut intensiteten ved denne sæson. Det er noget vi bør være bekymret over.


Klopp om en mulig indførsel af fem udskiftninger:

- Før sæsonen troede nogle folk, at det vil blive en fordel for os, som stemte for fem udskiftninger. Men det har aldrig nogensinde handlet om at få en fordel.

- I går ændrede seks managers deres holdning. Vi har brug for det for spillernes skyld, ikke klubberne. December og januar er altid brutale, men i år er oktober og november lige som december - efterfølgende kommer januar og så februar.


Klopp om hvor mange point Liverpool skal få for at vinde mesterskabet:

- Undskyld jeg siger det, men jeg kunne ikke være mere ligeglad lige nu. Det ligner ikke at nogen får over 100. I dene sæson? Fire uger kortere? Samme mængde af kampe? Jeg tror ikke det er muligt - selv 87 point er langt væk.

- Hvis vi skulle ende med at vinde i år, ville det være en stor bedrift for at være ærlig. Måske endnu større (end sidste sæsons triumf, red.). Det er det, jeg elsker ved Premier League: Der er så mange titeludfordrere.


Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik