Fodbold nyheder

West Ham interesserede i Real Madrid-angriber

Af Nicolai Christensen

Mariano Diaz har aldrig rigtig slået igennem i Real Madrid, og det kunne godt ligne et farvel til kongeklubben for den dominikanske-angriber i det kommende januar-vindue.

Article image

West Ham har i mange år skiftet meget ud på angriber-posten, og endnu en angriber ser ud til at blive føjet til truppen i det kommende transfer-vindue. Ifølge mediet Defensa Central er West Ham nemlig interesserede i Real Madrids Mariano Diaz, der i denne sæson indtil videre kun har fået 14 minutter for ”Los Blancos”.

Rygterne går på, at Zinedine Zidane godt kunne tænke sig at låne Luka Jovic ud og derudover sælge Mariano i det kommende vindue, da han stadig har tiltro til, at Jovic nok skal slå igennem i den spanske hovedstad.

Sebastien Haller har ikke overbevist West Ham-manager, David Moyes, endnu og Michail Antonio har det med at løbe ind i en skade, når han først for alvor leverer. Med Mariano vil London-klubben få en bevægelig angriber, der tidligere har leveret godt spil i Lyon, inden han blev solgt tilbage til Real Madrid, hvor han startede sin professionelle karriere for nogle år siden.

Mariano er 27 år, og scorede i 48 kampe 21 mål for Lyon i 2017/18-sæsonen, som var grundet til, at Real Madrid hentede angriberen tilbage. I Real Madrid ser det dog ikke ud til, at angriberen fra Den Dominikanske Republik kommer til at få fast spilletid.

Mere om Mariano Díaz

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Donetsk - Real MadridChampions League - Atalanta - FC MidtjyllandChampions League - Liverpool - AjaxChampions League - Dortmund - LazioChampions League - Manchester U - Paris SG