Fodbold nyheder

Paul Pogba:
Sværeste tid i min karriere

Af Asbjørn Steffensen

Den franske midtbane-profil åbner op om en svær periode både personligt og på klubplan.

Article image

Paul Pogbas nuværende form i Manchester United er mildest talt ikke imponerende, og franskmanden har haft rigtig svært ved at præstere. Pogba havde i sommers corona og har siden sæsonstart kun spillet 90 minutter to gange, hvor manager Ole Gunnar Solskjær flere gange har forvist ham til bænken til fordel for blandt andet Fred og Scott McTominay.

På det franske landshold er Pogba til gengæld en stjerne og formår at sætte sit præg stort set hver landskamp. Lørdag spillede Frankrig mod Portugal i UEFA Nations League, hvor midtbane-profilen gjorde en rigtig god figur og var med til at sikre en 1-0-sejr.

Pogba er selv klar over den uholdbare situation men har været glad for at være sammen med de franske landshold den sidste uge.

- Jeg har aldrig haft så svær en periode i mit karriere som denne. Det franske landshold er et pusterum for mig i en svær tid. Denne gruppe er magisk og fantastisk at være en del af, siger Pogba til RTL France.

Fransk landstræner Didier Deschamps giver også sit besyv med i sagen om Pogba.

- Han er selvfølgelig ikke i hans bedste form, hvilket vi vidste før kampen. Han er tydeligvis ikke inde i en af hans bedste perioder. Som alle andre spillere, der står i en dårlig klub-situation, er han påvirket mentalt. Jeg kender ham godt nok og ved, at det kan ske på nogle tidspunkter, siger Deschamps.

Frankrig fører deres UEFA Nations League-gruppe efter lørdagens sejr over Portugal.

Mere om Paul Pogba

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik