Fodbold nyheder

Landstræner:
Pogba må være utilfreds med United

Af Daniel Fisker

Paul Pogba kan ifølge den franske landstræner Didier Deschamps ikke være tilfreds med situationen i Manchester United, selvom der trods alt er lys for enden af tunnelen.

Article image

Paul Pogba er tilsyneladende ikke i kridthuset hos Ole Gunnar Solskjær. Det har han ikke været siden 6-1-nederlaget til Tottenham i sidste måned. Den franske midtbanespiller har således kun startet inde i to ud af syv kampe, siden det ydmygende nederlag på Old Trafford.

Da Pogba blev indskiftet i kampene mod Arsenal og Everton, blev han sat til at spille på venstrekanten. Solskjær lader til at foretrække Scott McTominay, Fred og Bruno Fernandes på den centrale midtbane, hvor der således hverken er plads til Pogba, Donny van de Beek eller Nemanja Matic.

Manchester United udløste en klausul om en etårig kontraktforlængelse i Pogbas kontrakt, hvorfor den ikke længere udløber næste sommer. Der hersker dog igen tvivl om franskmandens fremtid på Old Trafford. Nu har den franske landstræner Didier Deschamps pustet til ilden.

- Jeg kender Paul rigtig godt, og han kender truppen godt. Han befinder sig i en situation i hans klub, som han ikke kan være tilfreds med – hverken i forhold til spilletid eller position på banen, udtaler Didier Deschamps ifølge Daily Star.

- Han er ikke i topform. Han har haft en række skader, og Covid-19 har også påvirket ham negativt. Han er nødt til at genfinde sin rytme.

- Han gjorde det godt i de kampe, som han spillede i sidste måned. Han spillede konsistent på trods af hans manglende rytme. Hvorom alting er, kan vi ikke sige, at han blomstrer på klubniveau.

- Der er ikke noget problem med mig, men jeg arbejder også hårdt på at træne ham.

- Når en spiller er utilfreds på klubniveau, så er han selvfølgelig glad for at spille for Frankrig. Han vil fortælle mig, hvordan han har det, og tingene vil – fordi jeg kender ham så godt – udvikle sig i en positiv retning.

- Det er også hans ansvar at yde en stor indsats.

Frankrig tørner onsdag aften sammen med Finland i en venskampskamp, som sparkes i gang 21:10. Paul Pogba har hidtil spillet 71 kampe og scoret 10 mål for det franske landshold, som han tilmed blev verdensmester med i 2018.

Mere om Paul Pogba

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik