Italien: Serie A
FT
0 - 0
(0 - 0)
Sassuolo
Udinese
Stefan Lindahl

Sassuolos målmaskine stoppet af bundhold

Udinese er det første hold til at holde Sassuolo fra fadet i denne Serie A-sæson, hvilket betyder, at Sassuolo missede muligheden for at overhale AC Milan i Serie A-toppen.
I fredagens Serie A-kamp tog Sassuolo på hjemmebane imod Udinese, som havde danske Jens Stryger Larsen med i startopstillingen. Hjemmeholdet havde de to profiler Francesco Caputo og Domenico Berardi med igen, som sad ude i topkamp i seneste runde, hvor Sassuolo på udebane vandt over Napoli.

Sejren over Napoli sendte Sassuolo op på Serie A’s andenplads, og eftersom at gæsterne fra Udinese befinder sig under nedrykningsstregen, så var det top imod bund fredag aften på MAPEI Stadium. Udover det så var kampen også opgøret imellem ligaens mest målfarlige mandskab og det mindst målfarlige mandskab.

Sassuolo viste igen i denne kamp, hvorfor de befinder sig i toppen af den bedste italienske fodboldrække. I de første 45 minutter var de det dominerende mandskab, og hjemmeholdet udviste utrolig sikker boldomgang i lange perioder.

Udinese forsøgte at bryde hjemmeholdets spil, og gøre det onde ved dem på nogle omstillingsmuligheder. Det tætteste gæsterne kom på, var en afrettet afslutning fra holdets offensive es Rodrigo De Paul, som endte langt forbi rammen.

Det mest dramatiske øjeblik i de første 45 minutter opstod, da Udineses Tolgay Arslan blev uheldigt ramt af en støvle i ansigtet efter en tackling på en Sassuolo-spiller. Det resulterede i et flækket øjenbryn og et længere spilstop.

Ligesom Udinese aldrig var rigtig tæt på, kunne man ved halvleg sige det samme om Sassuolo. Deres ellers normalt ustyrlige offensiv skabte ikke en hel reel stor mulighed, og det tætteste, de kom på, var en afslutning sendt afsted af Domenico Berardi fra stor afstand, som landede lige i favnen på Udinese-keeperen Juan Musso.

Fra anden halvlegs start kom Udinese bedst ud. Gæsterne gik højt op på banen for at presse Sassuolos ellers sikre kombinationsspil. Det kastede lidt løse muligheder af sig, men Udinese fik aldrig slutprodukt på deres indlægsforsøg.

Som halvlegen skred frem fik Sassuolo bedre fat i kampen igen. Hjemmeholdet havde dog også store problemer med at skabe reelle muligheder. Det tætteste hjemmeholdet kom på muligheder, var ligesom for Udinese, indlægsforsøg, som ikke fandt en medspiller.

Anden halvleg sluttede uden en eneste reel afslutning. Derfor blev der ikke behov for at ændre 0-0-stillingen, som stod på måltavlen ved kampens start. Udinese forsøgte i kampens overtid at strikke et ordentligt pres sammen, det gav dog ikke pote. Udinese er med resultatet det første hold i denne Serie A-sæson, som ikke indkasserer mål imod Sassuolo

Resultatet betyder, at Sassuolo ikke overhaler Milan i toppen af Serie A, og samtidig giver det både Juventus og Atalanta muligheden for at passere Reggio Emilia-klubben i tabellen. Udinese holdte for tredje kamp i streg imod Sassuolo buret rent, og fik det ene point. Det er blot anden gang i sæsonen, at dagens gæster får point i Serie A.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER