Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
0 - 5
(0 - 2)
Atalanta
Liverpool
D. Jota (16), D. Jota (33), M. Salah (47), S. Mané (49), D. Jota (54)
Nicolai Christensen

Gode nyheder for Liverpool frem imod Atalanta-kamp

Først blev Lovren solgt, Matip skadet, Van Dijk skadet og Fabinho skadet, der gjorde Jürgen Klopp nødsaget til at give Premier League-debut til Nat Phillips, men nu er der endelig gode nyheder vedrørende de bagerste rækker hos de forsvarende PL-mestre.
Liverpool møder i morgen Atalanta i Champions League, og det kan muligvis blive med et lidt mere rutineret midterforsvar, da Joel Matip nemlig er tilbage i fuld træning. Matip har i sin Liverpool-tid været meget skadet, og har derfor ofte siddet ude, men nu hvor der er allermest brug for det, så lader det til, at den 29-årige centerforsvar er klar igen.

- Naby (Keita, red.) og Joel (Matip, red.) trænede med holdet i går. Thiago gjorde ikke. Så det er situationen i øjeblikket, lød det fra Klopp forud for Atalanta-kampen til Liverpooloffside.

- Vi har yderligere en dag til at træffe beslutningerne. En masse spillere vil være med flyet forhåbentlig, og så vil vi træffe nogle beslutninger.

Nathaniel Phillips gjorde det flot som afløser for Van Dijk og Fabinho, men at have Joel Matip til rådighed igen vil nok gøre Klopp lidt mere rolig frem imod de kommende kampe. Det vil stille den tyske-manager med lidt flere muligheder i det centrale forsvar, som på papiret ser meget svækket ud i fraværet af Van Dijk og Fabinho.

Liverpool møder som skrevet Atalanta i Champions League i morgen klokken 21, hvor ”The Reds” skal forsøge at forblive på maksimum point i gruppe D efter sejre over Ajax og FC Midtjylland, der mødes i det andet opgør i gruppe D i morgen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER