Europa: Champions League
FT
0 - 5
(0 - 2)
Atalanta
Liverpool
D. Jota (16), D. Jota (33), M. Salah (47), S. Mané (49), D. Jota (54)
Rasmus Ploug Jørgensen

Optakt: Atalanta – Liverpool

De italienske bronzevindere Atalanta, tager imod de engelske mestre fra Liverpool hjemme i Bergamo og det kan blive en meget sjov kamp at se.
Kommentar:

Atalanta har fået en godkendt start på sæsonen i den italienske Serie A, hvor de efter de første seks spillerunder, ligger på en øjeblikkelig fjerdeplads med 12 point. Samtidig er de ubesejret i Champions League efter de første to runder. Men nu kommer den rigtige test. Man tager nemlig imod de engelske mestre fra Liverpool hjemme på Gewiss stadion i Bergamo. En kamp der kan give os et hint om hvem der ligner det stærkeste hold i gruppe D.

Liverpool har nemlig ikke fået den suveræne sæsonstart de havde håbet på, selvom de indtager førstepladsen i Premier League. Spillet har ikke været flydende og i kontrol som man plejer at se, hvilket måske kan have noget at gøre med den korte pause fra sidste sæson. Skader har også været et problem for ’The Reds’, hvor bl.a. Van Dijk ser ud til at misse resten af sæsonen med en korsbåndsskade.

Med de mange skader til Liverpool, har Atalanta nu deres helt store mulighed for at tage en sejr og toppe gruppe D efter de første tre spillerunder. Men det kræver en stor indsats fra italienerne, men det har de tidligere vist at de kan.

Karantæner og skader:

Atalanta:
Piccini
Caldara
De Roon
Gosens
Toloi (Tvivlsom)

Liverpool:
Fabinho
Oxlade-Chamberlain
Van Dijk
Thiago (Tvivlsom)
Tsimikas (Tvivlsom)

Forventede startopstillinger:

Atalanta (3-4-1-2)
Sportiello
Djimsiti, Romero, Palomino
Hateboer, Freuler, Pasalic, Mojica
Gomez
Zapata, Muriel

Liverpool (4-3-3)
Alisson
Alexander-Arnold, Williams, Gomez, Robertson
Henderson, Milner, Wijnaldum
Jota, Mane, Shaqiri

Bud på kampens profil:

Diogo Jota har fået en fremragende start på sin Liverpool-karriere og det ligner, at han har det der skal til, når den famøse fronttrio ikke fungerer. Da Klopp er kendt for at rotere godt rundt til Champions League-kampene, ligner det en startplads til den unge portugiser og dermed kan han spille sig endnu mere ind i Liverpool-fansenes hjerter med en god præstation.

Bud på kampens resultat:

Hvis det var Liverpool-holdet fra sidste sæson, vi havde set fra starten af denne sæson, tror jeg ikke der havde været tvivl om resultatet. Men med de mange skader og halvdårligt spil, taler det mere hen imod et italiensk resultat i denne omgang. Dermed tror jeg slutresultatet bliver 2-2.

Kampen bliver fløjtet i gang klokken 21 tirsdag aften og dømmes af den rumænske dommer Ovidiu Hategan. Den bliver vist på TV3 Sport og Viaplay.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER