Fodbold nyheder

Griezmann får chancen mod Juventus

Af Asbjørn Steffensen

Den franske angriber kan i aften mod Juventus vise, at han hører til i Barcelona.

Ritzau Scanpix
Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Der har været mange spekulationer og snak omkring Barcelonas franske angriber Antoine Griezmann i denne sæson. Franskmanden har stdig sit første mål til gode i sæsonen og kæmper med at få spilletid. Derudover er han både belvet rådet og rygtet væk fra den catalanske storklub her blot halvandet år efter hans ankomst.

Onsdag aften spiller Barcelona deres anden gruppekamp i Champions League mod de italienske mestre fra Juventus. Det er blevet bekræftet, at Philippe Coutinho misser opgøret på grund af muskelskade. Dette kan give plads til, at Griezmann kommer til at spille på en mere central plads, som, han tidligere udtrykt, passer ham bedre end at spille på højre kant, som har været den position, træner i Barcelona Ronald Koeman har brugt ham på denne sæson.

Griezmann får altså muligvis sit ønske om en plads mere centralt på banen midlertidig opfyldt i aftenens opgør, hvilket med garanti forpligter. Både fansenes og Ronald Koemans tålmodighed med den franske stjerne ser ud til snart at være løbet ud. I weekendens El Clasico-opgør mod Real Madrid valgte Koeman at bruge 17-årige Pedri fremfor Griezmann fra start, hvilket viser, at Griezmann skal til at bevise sit værd i Blaugrana.

Mere om Antoine Griezmann

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik